Selvtillid - Comedy Tour 2018

I maj 2018 er Jakob Svendsen klar til at turnere landet rundt med sit tredje onemanshow, der som alle ordentlige tre’ere bliver både større, mere følsomt og selvfølgelig meget, meget sjovere end de to
foregående. Tilsammen.

De seneste år har Jakob Svendsens karriere taget fart og efter de to shows Næste(n)kærlig (2016) og Kristen i krise (2015) tager han nu fat i det, som vi alle sammen går og bakser lidt med; Selvtillid.

Ligesom alle os andre, kunne Jakob nemlig godt bruge lidt mere selvtillid i de fleste aspekter af livet. Og selvom det er ret ulykkeligt, at vi alle sammen sådan går rundt og føler os ’ikke-helt-gode-nok’, så er det heldigvis også temmelig sjovt, og Jakob formår som altid, at bruge sine egne pinlige øjeblikke, så det er meget svært ikke at grine genkendende med.
”Jeg arbejdede som matematiklærer på et gymnasium i flere år, og alle gymnasielærere går jo i virkeligheden bare rundt og venter på, at eleverne opdager, hvor lidt man i virkeligheden ved. Den der frygt for at blive afsløret, er nok en af de allerhårdeste ting ved jobbet”
fortæller Jakob.

Med sin vanligt intelligente og personlige stil leverer Jakob masser af historier fra sin bøvlede hverdag og fra de der situationer, som ingen rigtig er særlig stolte af. For manglende selvtillid får ikke altid de mest sympatiske sider frem i et menneske. Jakob bliver f.eks. mest virkelig vred. For det er det mænd gør. Sådan virkelig
mandevred.

”Det er noget, jeg arbejder en del med sammen med min terapeut. Det der med, at den eneste rigtig accepterede reaktion hos mænd, det er vrede. Samtidig er vrede jo en vidunderlig drivkraft, så når jeg er færdig hos min terapeaut, så drøner jeg hjem og skriver jokes om det. Et terapilokale trænger faktisk til lidt flere jokes og så er det jo ærligt talt lidt svært ikke at se det komiske i, at vi alle sammen går rundt og roder med de samme følelser, uden at vi rigtig kan finde ud af at tale om det”

Glæd jer til en energisk, følsom og selvironisk aften, hvor vi sammen kan grine af alt det, som er lidt svært og normalt ikke særlig sjovt.

Jakob Svendsen vandt Danish Open i stand-up i 2010 og kom samme år i finalen i DM i stand-up. I 2015 var han nomineret til Året Talent ved Zulu Comedy Galla og i 2017 deltog han i ZULU Comedy Fight Club og turnerede Comedy Zoo On Tour sammen med Lasse Rimmer.
  • Selvtillid
Fakta

Hvornår

  • fredag den 18. maj 2018 kl. 19:30-21:30

Hvor

Svanekegaardens Teatersal

Pris

150,- incl. billetgebyr Køb billet

Mere information

link
Flere arrangementer
Oliemalerier af HUGO RASMUSSEN og INGRID HANSEN 20.01.18 Svanekegaarden Udstillingen er åben hver fredag-søndag samt hver dag i uge 7 kl. 13 – 16 til og med søndag d. 18. februar. AOF: Sex, Drugs & Rock n Roll - historien om The Stones 27.01.18 Svanekegaardens Teatersal Mejslet i ord… 30.01.18 Svanekegaardens Teatersal Litteraturforum Bornholm 2017-18 04.02.18 Svanekegaarden Guido Paevatalu & Niels Jørgen Riis - Kyndelmissekoncert 11.02.18 Svanekegaardens Teatersal Jazzcamp for piger 2018 13.02.18 Svanekegaarden Lille Carl - dukketeater i uge 7 15.02.18 Svanekegaardens Tetarsal Lille Carl - dukketeater i uge 7 16.02.18 Svanekegaardens Tetarsal Lille Carl - dukketeater i uge 7 17.02.18 Svanekegaardens Tetarsal Bhs censurede forårsudstilling tilmeldingsfrist 18.02.18
Kalender