Så det! Jacob Morrild

Glæd jer til et brag af en aften

  • Jacob
  • Jacob Og Eva 2
  • Sa Det Billede
  • Jacob Og Eva
  • Eva Skipper

Torsdag 2. marts -kl. 19.30  Køb Billetter her

Billetter: kr. 280 -  +65: kr. 250 -  u.25: kr. 220 Priserne er incl billetgebyrer

Cafe Liva Præsenterer:

4 Reumert-nomineringer i hhv 2003, 2010, 2015 & 2016; Wilhelm Hansen Fonden’s store legat i 2014; De Danske Teaeterforeningers Hæderspris 2014; De Danske Teaterjournalisters Initiativpris 2015….

Ku’ han så ikke bare slappe lidt af?!

Tydeligvis ikke, for hans nye solo-cabaret SÅ’ DET som havde premiere på Cafe Liva den 1. Februar 2017, har endnu engang fået publikum til at strømme ind på Danmarks eneste faste cabaretscene – og anmeldelserne har om muligt været endnu mere overdådige end tidligere:

Information: "Jacob Morild er Danmarks modigste performer lige nu!"

Gregers Dirckinck-Holmfeldt - ★★★★★ "Uforskammet underholdende!"

Berlingske T: - ★★★★ "Morsomt på en kuldslået, edderspændt måde!"

Politiken - ★★★★ "Vid, Bid & Hjerte!"

Frederiksborg Amts Avis - ★★★★ "Jacob Morild er en éner!"

Og hvad kan der så fortælles om selve cabarettens indhold…?

Jo, Jacob Morild fyldte 50 i efteråret 2016 og hvis han er rigtig uheldig, så er han kun halvvejs i livet og stadig lige undrende over Dagens Danmark i al almindelighed og sin egen generation og dårskab i særdeleshed.

Men er der sket så meget, siden ”HVOR KOM DEN FRA?” – hans seneste solo-cabaret fra 2014?

Ja – der er da kommet en ny regering….eller…

Verden er blevet større…eller…

Men vejret er da blevet varmere og det er da altid noget…eller…

Hold nu op! - Det går da overordnet meget godt i Danmark, så hvorfor i alverden er vi så stadig så gennemført utilfredse med livet?

Og hvorfor bliver denne utilfredshed tydeligvis stærkere med alderen?

SÅDAN ER DET BARE!!

….Så’ Deeeeeeet…..

Med sig på scenen, har Jacob Morild – udover sin maskot, Pingvinen; Verdens Sjoveste Dyr – osse bassisten og komponisten, Eva Skipper, som vel nok er én af sin generations dygtigste og mest spændende på det felt.

Køb billet mm

Jacob Morrild 

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Eva Skipper
Bassist fra Det Rytmiske Konservatorium på Holmen i København, men har allerede slået sig fast med samarbejdspartnere og arbejdsgivere såsom: Christina von Bülow, Thomas Blachman, Stolle-Svarre Kvintet, Marc Bernstein, Niclas Campagnol, Chico Lindvall, Daimi, Jytte Abildstrøm, Jesper Riis, Martin Schack, Karsten Bagge, Svenn Skipper, Jan zum Vohrde, Per Pallesen, Finn Ziegler, Randers Byorkester, Fredensborg Big Band.

Har optrådte flere gange på Café Liva bl.a. i DEN UFORGLEMMELIGE NAT - Tro, Håb og Nat King Cole i 2001, Rørlægger Madsens Musikalske Madpakke 2002, Det Svage Køn 2010 - o.m.f.